Кадър: бТВД-р Ангел Кунчев обяви дългоочаквана новина за ваксината срещу ковид.След

...
Кадър: бТВД-р Ангел Кунчев обяви дългоочаквана новина за ваксината срещу ковид.След
Коментари Харесай

Д-р Ангел Кунчев: След Нова година започваме имунизация срещу коронавирус

Кадър: бТВ

Д-р Ангел Кунчев разгласи дългоочаквана новина за имунизацията против коронавирус.

След Нова година ще стартираме имунизация против ковид. Това сподели основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев на ексклузивен брифинг в Министерски съвет, на който стана ясно, че е признат Национален проект за подготвеност при пандемия, заяви бТВ.

Ще има хора, които споделят: Не имаме вяра в тези ваксини. Само при 60-70% от ваксинирано се пази популацията, при други данни става дума предотвратяване единствено на индивида, добави Кунчев. Ваксините ще са доброволни, добави здравният министър.

Кунчев съобщи, че генеричният проект касае всички пандемии. Това не е проект за съответна болест, а за пандемии, с това е и друг, добави основният държавен здравен контрольор.

" Ако се появи конкретен сътрудник, бактерия или вирус, по какъв начин се предава, кой е рисков, има ли ваксина, се вземат съответни ограничения и се разписва проект за всеки един настрана въз основа на тези данни, добави доктор Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР